Uitstapje met de club September 2010

11 September 2010 hebben we weer een uitstapje gemaakt met ons clubke. Om het jaar gaan we naar de wijn-feesten en het andere jaar een dagje uit. Dit jaar dus een dagje uit.

Om 14.00 uur vertrokken we per streekbus ( die was dus meteen vol, met 23 personen ) naar Den Bosch waar de koffie op ons wachtte met een Bosche bol. Aangezien we niet alleen drinkers maar ook snoepers zijn, lieten we het ons goed smaken! 

Na een uitgebreide uitleg van het gps- apparaatje gingen we in groepjes de stad in, op zoek naar antwoorden op de vragen die gesteld waren en cijfers voor het kraken van de kluis. Het was ‘keiskon weer’, 25 graden en een stralende zon, dorstig weer dus, maar daar hadden we ff nog geen tijd voor. Maar na afloop van deze tocht; tijd zat! Ze gingen er dan ook goed in, de bierkes. De winnaars van de gps-tocht, Ton, Ralph, Margit, Dirk, Helma en Jos( Adri) kregen een fles champagne die direct werd geopend en geleegd. 

Daarna was het etenstijd. We kregen een buffet(je) op een andere lokatie, ff wandelen weer dus ook extra honger. Helaas was het buffet niet toereikend voor de meesten van ons. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hadden nog een avondvullend programma. 

Om 20.00 uur begon de pokerclinic. Drie tafels gevuld met leden van o.o.e. die al het een en ander achter de kiezen hadden. ‘Het krulde er’ zullen we maar zeggen. Na weer een uitgebreide uitleg begon de wedstrijd, keispannend!! De een snapte er iets meer van dan de ander. Gek genoeg waren degenen die het al eens eerder hadden gedaan, en het spel toch moesten snappen, het eerste van tafel gespeeld. Na een heel wat spannende uurtjes en vele drankjes hadden we een winnaar, en jawel, degene die het allerminste begreep van het spel ( hij snapte er niks van ) was de winnaar; Theo. Als prijs kreeg hij een fles rose, die ondergetekende mee naar huis kon sjouwen want zelfs dát snapte hij niet meer helemaal. 

Om 23.00 uur was het programma afgelopen en kregen we ook geen ‘nattigheid’ meer dus scharrelden we met z’n allen naar de bushalte, waar we nog meer dan drie kwartier op de bus moesten wachten. Maar niet getreurd we hadden de fles rose nog. Die heeft uiteraard Den Dungen niet gehaald, hij was na 4 slokken leeg! Na een rumoerig ritje in de bus kwamen we weer in Den Dungen aan, waar we nog een paar schalen bitterballen naar binnen schoven ( het buffet was allang gezakt! )

Moe, maar voldaan en met onze ‘zakken vol’ dropen we beetje bij beetje naar huis, met als herinnering; wéér een leuke gebeurtenis waar we met plezier aan terugdenken. Groetjes Annemieke.

Foto’s: Klik Hier

Copyright © – Op Ons Ège – All Rights Reserved – Content Management Systeem (CMS) – JB Webdesign & Ontwerp