Aftrap seizoen 2011

Op Ons Ège.

Zo, dit jaar is het nieuwe seizoen al vroeg begonnen. We zijn op 24 augustus 2011 weer gaan repeteren voor een paar optredens die we ondertussen hebben gehad. Het 1e optreden bij het feest van Theo en Annemieke van Hamond bij de Boerenhofstede was zoals gewoonlijk kei gezellig en ik vond dat we een mooi stukske muziek hebben gemaakt. 

De zondag was het dan op den dijk bij het Theehuis te doen vanaf 14.00 uur zijn we begonnen aan een reeks van een 5 tal optredens. Nog wat bijkomend van het feest op de zaterdag zijn we er toch goed doorgekomen. Ook hier was het een gezellige en muzikale middag. Ondanks dat het een Theehuis is was er achter in de tuin een biertje wat sommige van ons toch wel nodig hadden had ik het idee. 

Die middag hebben we ook een onderscheiding uitgereikt aan onze trouw fan Tiny van Rosmalen, Ralph had van de eikenbank van Paul en Yvonne een ei gemaakt. Eiken staat voor zeer trouw dat is de achterliggende gedachte. 

Op zaterdag 10 september 2011 hebben we de familiedag van Heijmans mede muzikaal opgeluisterd. Om 10.00 uur zijn we begonnen aan een reeks van een 7 tal optredens wat mede dankzij het weer een heel gezellige dag is geworden en waarbij wij van Op Ons Ège kunnen terugkijken op een geweldig optreden. 

Nu nog een paar weken repeteren en dan is het weer zo ver we gaan naar de wijnfeesten in Mayschoss. De organisatie van het wijnfeest is bijna met het programma rond en het belooft een mooi weekend te worden. 

Zoals je ziet zijn we pas in het nieuwe seizoen bezig en toch hebben we al veel gedaan. Ik persoonlijk vind het geweldig om bij deze club te zijn en muziek te maken. Als we op deze toon verder gaan wordt het weer een geweldig seizoen met als hoogtepunt carnaval. Nou ik stop er maar eens mee, tot donderdag op de repetitie.

Groeten, Ton de Laat

Copyright © – Op Ons Ège – All Rights Reserved – Content Management Systeem (CMS) – JB Webdesign & Ontwerp